За Нас

THE BEST FOR YOUR

За Нас

„Skin Dead Sea“ лаборатории са специализирани в производството, разработката и маркетинга на продукти за естети.

Компанията е основана през 2009 г. и постави знак за използване на минерали от Мъртво море, аква и натурални съставки, които участват в производството на козметика, използвайки уникален процес, за да подобрят състоянието и текстурата на кожата.

Мъртво море съдържа 26 основни минерали, в които дузина не съществуват другаде по света. Естествените минерали са от съществено значение за нашето благополучие, обновяване и поддържане на кожните клетки. Солите от Мъртво море са известни с ефективността и способността си да дезинфекцират и отстраняват вредните вещества от кожата.

Минералите и калта от Мъртво море предлагат уникална комбинация, която стимулира кръвообращението, което увеличава кислорода върху кожата и премахва свободните радикали, които го увреждат; подмладява кожната тъкан, премахва мъртвите кожни клетки и осигурява по-здрава и млада кожа и коса.

Дерматолози и химици от Израел и в чужбина, разработват продуктите, съсредоточени върху намирането на решения за често срещани кожни проблеми като себорея, акне, хиперпигментация, стареене на кожата, бръчки и телеангиектазии. Микрокапсула задържа концентрираното и активно вещество, което се разтваря при контакт с кожата.

Интеграцията на науката, технологиите и знанията спомогнаха, нашата компания да произвежда формули без парабени с естествени съставки и пептиди, които не са тествани на животни.

Клоновете по целия свят се продават от независими дистрибутори от източноевропейските страни Румъния, България, Молдова, Беларус, Украйна, Русия и Съединените щати. В Израел маркетингът е чрез козметик или дерматолог след това до крайния потребител, за да се даде възможност за спомагане и много по-добри резултати, както и да се покаже силното взаимодействие между козметичното лечение и домашното лечение.