На 18ти и 19ти Януари 2020 година, в Хотел Балкан в София, се състоя най-голямото сватбено изложение в България – SOFIA WEDDING EXPO 2020!

Ежегодното Wedding Expo беше организирано за професионалисти от бранша и крайни потребители. На събитието присъстваха: Производители, търговци, вносители, представители, собственици на магазини, дистрибутори и фирми, работещи в сферата на сватбените и кръщелни тържества, декорацията и аксесоарите и всички услуги свързани със организацията на сватбеното тържество, както и агенции с атрактивни предложения за сватбено пътешествие.

Сватбеното изложение бе организирано с подкрепата на основен медиен партньор „Сватба“.

Д-р Полина Паньова – дерматолог, ендокринолог и специалист по контурна пластика е лице на корицата на последния брой на СПИСАНИЕ СВАТБА. Д-р Полина Паньова е и носителка на престижната титла за красота „Мисис Трансконтинентал“ 2019, с награда и за най-интелигентна участничка.

Д-р Паньова е главен лекар на Скин Професионал Европа и официален представител на Скин Професионал България.

Компания Скин съчетава по иновативна методология минералите от Мъртво Море и редица натурални съставки с цел перфектна професионална грижа за кожата. 

На щанда на Скин Професионал България в дните на изложението бяха раздадени над 500 карти за безплатни терапии на лице, както и специално създадената за събитието и читателите на списание Сватба промоционална продуктова оферта.

Скин офертата от дните на изложението ще е валидна и за Вашия сватбен ден през 2020г.

Допълнителна отстъпка за терапиите на Скин, можете да намерите в списание „Сватба“