Скин индивидуален трейнинг пакет

THE BEST FOR YOUR

Скин Академия

Скин Академия

Скин Академия за красота и Маркетинг център за професионална козметика

Скин Академия за красота е създадена с цел споделяне на опит и придобиване на ценни знания в сферата на красотата и естетиката. Маркетинг центърът за професионална козметика предоставя специфични мениджмънт и маркетинг тактики и способи за изготвяне на успешна стратегия  и достигане на желаната таргетирана група потребители, за поддържането и управлението на успешен и рентабилен бизнес в Beauty сектора.  
Д-р Полина Паньова - главен лекар на Скин Професионал България. Като дерматолог, ендокринолог и специалист по контурна пластика, д-р Паньова, ще сподели дългогодишен опит в естетичната медицина, което ще помогне за решаването на редица проблеми на българските жени.
Даниела Божинова - дипломиран 4та степен инструктор по педикюр, с многогодишен опит в класическия, спа, третиращ, сух и терапевтичен педикюр и сертифицарана за висша хуманна ортониксия. След повече от 16 години практика и с утвърденото име на най-добрия специалист по терапевтичен педикюр, Даниела Божинова  е главен инструктор и лектор на Скин Професионал България, за да помогне да придобиете знания и умения и с продуктите Скин, да решим специфични проблеми на ходилата.
Десислава Кайрякова - дипломиран магистър по Маркетинг, реклама и PR към University of Sheffield. Като експерт в областта на Бранд мениджмънта, дигиталния маркетинг, продажбите и Event мениджмънта, ще сподели опит за Вашия start up и/или разрастване на идеята за бизнес.
Ели Йеходай - експерт в областта на козметологията и грижа за кожата към Скин Професионал, най-добрия специалист и инструктор по Микроблейдинг. С установени професионални навици за грижа към клиента и дългогодишен експерт в международните отношения на Скин, Ели Йеходай ще сподели своя специфичен опит и знания.
Read More