Себо Скин Гел Маска

THE BEST FOR YOUR

Sebo Skin Series

Sebo Skin Серия

Професионална серия, предназначена за тези, които страдат от себорея, зачервяване и имат чувствителна кожа. Себореята се характеризира с излющване на кожата под формата на ихтиоза, зачервяване на кожата и подуване, придружено от сърбеж, отразено главно в скалпа, веждите, зад ушите и в изразителните линии - мимическите бръчки.
    Себореята се дели на:
  • Суха себорея: леко лющене на кожата, обикновено без видимо възпаление.
  • Мазна себорея: силно лющене на кожата, придружено от възпаление, подуване, дълбоки пукнатини, често придружени от кървене. Това явление се разпространява в устните, бузите и челото.
  • Смесена себорея: Възможно е да се срещнат случаи на смесена себорея. В такива случаи мазната себорея се появява по кожата на носа, челото, брадичката, а по бузите и окосмената част на главата е налице сухата. Има вероятност от едната форма да премине в другата.
      Активни съставки на серията:
    Продуктите от серията съдържат редица активни съставки, които защитават клетките на кожата, намаляватпродукцията на себум (кожна мазнина), укрепват имунната система на кожата, успокояват и способстват регенерацията на на кожните клетки. Аминокиселини в съчетание с канела Екстракт от папаин Салицилова киселина Алантоин Алое Вера Хиалуронова киселина Цинк Витамин Е Минерали от Мъртво Море
Read More