Анти Ейдж Серум

THE BEST FOR YOUR

Anti Age Series

Anti-Age Серия

„Skin Professional Dead Sea“ е голям лидер в козметичната индустрия. Наскоро разработена 'Anti Age' линията, създадена специално за кожата, която е започнала процеса на стареене, отразена с множество бръчки, стареене и слънчеви петна, увисване на кожата и неравномерен тон на кожата. Продуктите съдържат активни съставки и разработени биотехнологични пептиди, произведени от нишесте, които синтезират мастна тъкан, запълвайки бръчките по естествен начин, подхранват, омекотяват и осигуряват цялостно подмладяване на кожата ви.

Уникалната комбинация от пептиди, минерали от Мъртво море и концентриран екстракт от Омега-3 и Омега-6 помага за значително подобряване на текстурата на кожата за кратък период от време. Микрокапсула запазва съдържанието на протеинови екстракти (Омега-3 и Омега-6) от окисляване до контактта с кожата, където те се разтварят и абсорбират в кожата.

Ежедневната употреба на продуктите Anti Age ще даде незабавна жизненост и свежест на кожата ви и през цялото време равномерен тон и деликатност на бръчките.

Серията се препоръчва за 40+ и особено за суха до много суха кожа.

Read More

Анти Ейдж Подхранващ крем

Подхранващият крем оказва терапевтична грижа за кожата след въздействието на външната среда върху нея в течение на деня. Възстановява кожата след въздействието на слънчевите лъчи, а така също и подхранва кожата вечер. Компонентите, получени от черния хайвер, в продължение на цяла нощ бавно попиват в кожата и помагат на дермата да синтезира колагенови влакна, а така също способстват запълването и заглаждането на съществуващите бръчки. Гликоловата киселина, в съчетание с минералите от Мъртво море, подпомага възстановяването на дермата след агресивното въздействие на околната среда върху кожата в течение на цял ден, а така също я обогатява с компоненти, които компенсират загубата на влага. Подхранващият нощен крем подпомага намаляването на пигментацията и спира появата на възрастови изменения. Подходящ е за суха и много суха кожа.

More Information