Празничното откриване на Skin Professional Bulgaria в София съвпадна с Арена на Красотата 2019. Два месеца след официалното отваряне на Скин София се съсоя празничното откриване на Маркетинг Център Скин София на Арена на Красотата, с целия екип на Скин от София, Варна и Израел.

От събитието, към екипа на Скин, е официално част Др. Полина Панъова – доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика.

На изложението Арена на Красотата бяха раздадени над 600 подаръчни карти за безплатни терапии на лице, както и в радио игра на Радио Magic FM.

Международния екип на Skin, благодари на всички козметици и ценители на естетиката и красотата спрели се на щанда на Скин 5-47 и записали се за професионалните Масър класове на Скин в дните на изложението. Благодарим Ви, че бяхте час от нашия успех на Арена на Красотата София 2019.

Скин Професионал България иска да покани всички с Gift Cards да посетят нашия офис на адрес: гр. София, бул. „Климент Охридски“ 6 Д или да се свържат с нас на телефони: +359 2 4444 217 /+359 88 544 4421 за предварително записване на час за безплатната терапия.

Сърдечни Благодарности

Екипът на Скин Професионал България